Contact

Mels van Horssen

Mels is een projectmanager met ruime kennis en ervaring in het managen van uiteenlopende projecten. Een pragmaticus met ervaring in zowel infrastructurele projecten als software- en hardware-ontwikkeltrajecten. Met ervaring bij grote en kleinere organisaties, bouwt hij snel een succesvol team om zich heen. Samen bouwen aan geaccepteerd resultaat is waar het bij Mels om gaat.

Genieten van resultaat

Naast zijn werk als projectmanager reist, klust en kookt Mels graag. Net als bij projectmanagement draait het hierbij om de juiste voorbereiding en timing en moet je kunnen inspringen op onverwachte gebeurtenissen om tot het beste resultaat te komen. Dat is zo bij klussen, waarbij je voor onverwachte tegenvallers komt te staan. En bij koken kan het zijn dat je net een ingrediƫnt mist waardoor het gerecht anders uitpakt. Je kunt zeggen dat dan de voorbereiding niet goed is maar je kunt het probleem ook anders oplossen: analyseren en improviseren!

Zo werkt Mels ook in zijn projecten. Hij is pragmatisch en oplossingsgericht, met oog voor het organisatiebelang. Daarbij haalt hij het beste uit zijn team en viert hij graag met hen het uiteindelijke resultaat. Net als bij koken: samen genieten van het moois dat je hebt neergezet.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.