Contact

Martina Reibestein

Martina is een echte bruggenbouwer. Ze schakelt tussen onderhandelen, anderen overtuigen en invloed uitoefenen. Daarbij is zij resultaatgericht en als het tegenzit laat ze zich niet uit het veld slaan. Martina creëert draagvlak en opereert gemakkelijk in een complexe omgeving met verschillende belangen en stakeholders. Bovenal is zij een coach en motivator die de specifieke talenten binnen het projectteam goed inzet.

Hard gaan

Verschillende sporten beoefenen en reizen geven Martina ontzettend veel energie. Schermen, roeien en HIIT (high-intensity interval training) helpen haar in vorm en fit te blijven. Reizen betekent voor haar steeds weer nieuwe dingen ontdekken. Nieuwe omgevingen en culturen en heel verschillende mensen ontmoeten.

Net zoals het werk van een projectmanager. Altijd afwisselend werk in complexe en dynamische omgevingen. Verschillende klanten, verschillende mensen, nieuwe technologie en samen een mooi resultaat neerzetten. Soms bijdragen aan een maatschappelijk vraagstuk en soms hardcore techniek. Een prachtig vak waarin Martina steeds weer iets nieuws ontdekt.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.