Contact

Lianne La Rose

Lianne La Rose is een enthousiaste, leergierige en resultaatgerichte projectmanager. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring als projectmanager. Een echte hands-on mentaliteit omschrijft haar het best. Open en eerlijk communiceren om zo gezamenlijk tot het doel te komen. Continue toetsen of de werkzaamheden bijdragen aan het resultaat en goed hoofd en bijzaken scheiden om zo de voortgang te behouden.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Een quote van haar kinderidool Pippi Langkous. Deze quote omschrijft hoe zij in het leven staat. Zij gaat het onbekende graag open en positief tegemoet. Dit geldt ook voor hoe ze projecten aanvliegt. Starten met een nieuw projectteam, nieuwe doelstellingen in een nieuw bedrijf geven haar energie. Ze stelt veel vragen om achter het projectdoel te komen, wat zij omzet tot een realistisch en haalbaar plan. Ieder project kent uitdagingen en veranderingen waardoor je voortdurend moet anticiperen. Hierdoor blijft ieder project een uitdaging die zij nog nooit heeft gedaan, maar waarvan ze denkt dat ze het wel kan!

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.