Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

Sturen op projectsucces

Dit eerste deel gaat over succes. En dan concreet over de vragen: wanneer is een project succesvol? En hoe kun je daar dan op sturen? Het is een ontdekkingstocht langs succes, de aspecten van succes, projectbesturing en stakeholders. En uiteindelijk leidt dat naar een visie en aanpak om samen te gaan sturen.

Een visie waarin feiten en percepties even belangrijk zijn. Een aanpak die niet moeilijk is maar wel de moeilijke vraag aan de orde stelt: wanneer is dit project voor u succesvol? Met deze visie en aanpak willen we projectmanagers, opdrachtgevers en stuurgroepen een praktische handreiking  geven om hun eigen project succes te definiëren en daar samen op te kunnen sturen. Als dit boekje uw project in de richting van het gewenste succes brengt, dan zijn wij in onze opzet geslaagd.

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit en non-profit organisaties (eindklant organisaties). Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen door het invullen van onderstaand formulier. Andere geïnteresseerden kunnen het boek bestellen via onderstaand formulier; zij betalen Euro 9,95 (inclusief BTW en verzendkosten).

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD