Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

Projectpolitiek

De opleiding en ervaring van projectmanagers is vaak inhoudelijk, instrumenteel en procedureel gericht. In dit vierde boekje uit de KWD-reeks laten we je zien dat het reilen en zeilen van je project ook politieke dimensies kent. Veel projectmanagers willen niets weten van politiek in hun project. Daar doen zij liever niet aan.

In onze praktijk komen we echter regelmatig politiek gedrag tegen. Dit boek geeft je de handvatten om dat gedrag te duiden en je ervan bewust te maken dat je als projectmanager daar ook een rol in hebt.

We gaan in op de vragen: hoe politiek is mijn project? En: hoe politiek sensitief ben ik eigenlijk zelf? En hoe verhouden de antwoorden op deze vragen zich met elkaar? Wij bieden je in dit boek de mogelijkheid de politieke lading van je eigen project te onderzoeken. Maar ook om je eigen politieke opstelling te verkennen. Die twee hebben een bepaalde relatie. Het is niet handig een hoog-politiek project te leiden als je zelf geen politiek benul hebt. Uiteraard is dit boek weer volgestopt met de nodige tips, adviezen en lessons learned over projectpolitiek en hoe je je daar als projectmanager het beste in kunt bewegen.

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit en non-profit organisaties (eindklant organisaties). Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen door het invullen van onderstaand formulier. Andere geïnteresseerden kunnen het boek bestellen via onderstaand formulier; zij betalen Euro 9,95 (inclusief BTW en verzendkosten).

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD