Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

Professionaliseren van projectmanagement

Projectmanagement is een vak. Een vak dat vraagt om vakmanschap. In eerste instantie van de projectmanager, maar ook van keyspelers om hem/haar heen zoals een opdrachtgever, leden van een stuurgroep en een manager van de projectenpool.

Professionaliseren gaat niet vanzelf. Je bent er niet met het volgen van een cursus of het opleggen van een standaard projectmanagementmethode. Bovendien is het vak projectmanagement niet voor iedereen weggelegd. Dit boek geeft praktische handreikingen en aanwijzigen om jouw projectmanagers, organisatie en manier van werken naar een hoger plan te brengen.

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit- en non-profit organisaties (eindklant organisaties). Val je in deze doelgroep, dan kun je het boek gratis aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Andere geïnteresseerden kunnen het boek bestellen via onderstaand formulier; zij betalen euro 19,95 inclusief btw en verzendkosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.