Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

Ik wil resultaat!

Resultaten behalen. Wie wil dat niet? Projectmanagers worden ingezet om projecten in goede banen te leiden. Wel zo logisch. KWD gaat een stap verder. Wij managen op resultaten. Dat noemen we Resultaatmanagement.

In dit boek brengen we de ‘harde’ instrumenten uit de projectmanagementwereld en de soft skills uit de gedragswereld bij elkaar. Een projectmanager die deze combinatie beheerst en in onderlinge samenhang toepast, bereikt optimale resultaten.

Wij beschrijven een framework waarin we de harde en soft skills integreren rondom vier kerncompetenties: een scherp beoordelingsvermogen, sturing op beeldvorming, realisatievermogen én de capaciteit om mensen te verbinden.

Met resultaatmanagement wordt gestuurd op rendement voor de organisatie, het project en het individu. Dat maakt resultaatmanagement bijzonder effectief.

In dit boek geven wij concrete tips en adviezen hoe je resultaatmanagement vorm geeft en toepast. Ook verwijzen we naar een aantal testen in de KWD PM App.

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit en non-profit organisaties. Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen. Andere geïnteresseerden betalen euro 9,95. Dit bedrag is inclusief btw en verzendkosten. Je bestelt het boek via onderstaand formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD