Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

Dilemma’s van de projectmanager

Het tweede deel in de reeks gaat over dilemma’s. Bij het managen van projecten en het realiseren van een succesvol projectresultaat wordt de projectmanager voortdurend geconfronteerd met dilemma’s. Het komt maar zelden voor dat een project zonder moeilijke keuzes afgerond kan worden.

Omgaan met dilemma’s behoort een basisvaardigheid te zijn van projectmanagers. Dit boek gaat daar dieper in. Aan de orde komen onder ander een praktisch dilemmamodel en de tien meest voorkomende projectmanagement dilemma’s. uiteraard geven we aanwijzingen en tips om deze te hanteren!

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit en non-profit organisaties (eindklant organisaties). Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen door het invullen van onderstaand formulier. Andere geïnteresseerden kunnen het boek bestellen via onderstaand formulier; zij betalen Euro 9,95 (inclusief BTW en verzendkosten).

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.