Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

De stuurgroep aan het roer

Dit derde deel gaat over de stuurgroep. Met dit boek willen we projectmanagers, opdrachtgevers en stuurgroepen een praktische handreiking geven hoe de rol van de stuurgroep een juiste plek te geven binnen de projecten.

Want in de praktijk blijkt dat de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de rol van een stuurgroep van project tot project behoorlijk kan verschillen. Logische vragen zijn dan ‘hoe kan ik die verschillen objectief vaststellen’,  ‘wat zijn die verschillen’ en ‘wat zijn de gevolgen van deze verschillen’. Deze vragen staan centraal in dit nieuwe boek uit onze KWD-reeks. En ook in dit boek adviezen en tips!

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit en non-profit organisaties (eindklant organisaties). Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen door het invullen van onderstaand formulier. Andere geïnteresseerden kunnen het boek bestellen via onderstaand formulier; zij betalen Euro 9,95 (inclusief BTW en verzendkosten).

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD