Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

Agile: Geschikt/Ongeschikt

Agile is overal, Agile is hot: er is bijna geen organisatie te vinden die niet al met Agile experimenteert of dit hoog op het verlanglijstje heeft staan. Wij zien als KWD resultaatmanagement in onze dagelijkse praktijk dat veel organisaties worstelen om Agile goed geïmplementeerd te krijgen en succesvol toe te passen.

De praktijk blijkt veel weerbarstiger dan de opwekkende verhalen die de literatuur ons laten geloven. Ons doel is succesvolle projecten te realiseren die toegevoegde waarde leveren aan de organisatie. Wij zien Agile als een van de aanpakken om succesvol projecten te realiseren. In ons boekje over Agile gaan wij in op de genoemde aspecten op basis van drie invalshoeken: de organisatie, het project en de projectmanager.

Hoe aan te vragen?

Het boek is bestemd voor managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers en multi-projectmanagers in dienst bij profit en non-profit organisaties. Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen. Andere geïnteresseerden betalen euro 9,95. Dit bedrag is inclusief btw en verzendkosten. Je bestelt het boek via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD