Contact

Waarom jij bij KWD wilt werken

Ik ben Bart Molendijk en in december 2021 heb ik onder mijn KWD collega’s een kort onderzoek gedaan naar de redenen waarom ze destijds gekozen hebben voor KWD. Wil je weten wat de resultaten zijn en waarom collega’s voor KWD gekozen hebben?

Als lid van het recruitment team van KWD en in voorbereiding op de wervingscampagne van 2022, heb ik in december 2021 een onderzoek gedaan naar de redenen waarom mijn KWD collega’s destijds gekozen hebben voor KWD. Wat we willen weten is hoe tegen KWD aangekeken wordt door sollicitanten en hierop onze recruitmentstrategie afstemmen. Het onderzoek is anoniem onder de KWD  collega’s uitgevoerd en door bijna 80% van de collega’s ingevuld.

Uit de analyse van de antwoorden komt naar voren dat er twee hoofredenen zijn om voor KWD te kiezen: de interessante opdrachten en/of opdrachtgevers bij KWD (37%) en de voortdurende ontwikkeling van de PM-competenties en het vakmanschap (22%). En dat zie je ook terug in de voorbeelden van een aantal antwoorden op de open vraag.

“KWD is een A-merk op het gebied van projectmanagement”

“KWD als autoriteit op het vlak van projectmanagement zonder Zuid-as uitstraling”

“Mooie opdrachten in diverse sectoren en leuke vakgenoten”

De voortdurende ontwikkeling van de PM-competenties en het vakmanschap wordt niet geheel onverwacht vooral door de jongere groep collega’s als belangrijkste reden gegeven om voor KWD te komen werken.

“Topspeler op het gebied van projectmanagement en dat brengt vakmanschap en continue ontwikkeling met zich mee.”

 “Focus/uitstraling op vakmanschap (investering in kennis)”

Verder geeft ruim 90% van de KWD collega’s aan dat de verwachtingen zijn uitgekomen.

Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je iook op zoek bent naar uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven en je jezelf verder wilt ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!

KWD

Bart Molendijk

Bart is als ervaren projectmanager een belangrijke link tussen de business en ICT. Je kunt alleen de schakel tussen techniek en business zijn, als je in beide werelden oprecht geïnteresseerd bent.
De sterke punten van Bart: zijn vakmanschap en vermogen positief kritisch te zijn. Daarnaast is hij pragmatisch en resultaatgericht en laat zich niet snel ontmoedigen.

Meer over Bart Molendijk