Contact

KWD-skiweekend 2022

We hebben het een jaar moeten missen vanwege corona, maar dit jaar stond het dan toch echt weer in de agenda: het KWD-skiweekend! Met 10 collega’s reisden we af naar Finkenberg bij Mayrhofen om in het Zillertal van een weekend in de sneeuw te genieten. 

Traditie 

Het is alweer enkele jaren een traditie: het KWD-skiweekend. Halverwege maart gaan we met collega’s een lang weekend op wintersport. Donderdagavond weg, een nacht doorrijden, 8 uur ’s ochtends aan het ontbijt in het hotel en dan de piste op! En na een intensief en ontspannend weekend, rijden we op maandag weer terug naar Nederland. We doen dit al carpoolend met een aantal KWD-auto’s, uiteraard voorzien van winterbanden en sneeuwkettingen. 

Het is net familie…

 Dit jaar heeft collega David een heerlijk familiehotel geboekt in Finkenberg, vlakbij Mayrhofen in het Zillertal, op loopafstand van de gondel. Van alle gemakken voorzien. Halfpension, dus naast een prima ontbijt kiezen we direct bij het ontbijt ook het menu van onze keuze voor die avond. Na een stevig ontbijt vertrekken we naar de Finkenberger Almbahnen om het skigebied te verkennen. 

Skiën, snowboarden en… wandelen

We zijn op pad met vier snowboarders, vijf skiërs en één wandelaar. Collega Jack gebruikt het skiweekend altijd om lange wandelingen te maken vanuit het dal. Hem zien we aan het einde van de middag weer. We hebben wintersporters van verschillend niveau in de groep, dus er vormen zich meestal twee of meer groepen die wat meer samen optrekken om de afdalingen te doen. En altijd spreken we af om de koffie, lunch en après-ski weer samen te nuttigen.  

Moe maar voldaan

Het weer is alle dagen schitterend, de sneeuw is ’s ochtends prima geprepareerd, de afdalingen divers en het uitzicht fenomenaal op de hoogste stations. Terug in het hotel stappen we iedere dag moe maar voldaan gezamenlijk aan het diner, om daarna het favoriete KWD-dobbelspel Mexicanen te spelen. Het wordt nooit echt laat, want de inspanning en de buitenlucht zorgen ervoor dat we al vroeg rozig de kamers opzoeken. 

Work hard, play hard

KWD staat niet alleen voor hard werken en mooie resultaten boeken voor onze klanten, maar ook voor het versterken van de onderlinge band tussen de collega’s door het sponsoren van dit soort weekenden. Wil jij volgend jaar ook mee op wintersport en ben je als project- of agilemanager op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op WerkenBijKWD en voeg je bij ons! 

KWD

Dennis Barendse

Dennis is een resultaatgerichte en gedreven projectmanager die in staat is in tijden van crisis de rust en het overzicht te bewaren. Weet goed hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en heeft een nuchtere insteek. Dennis is analytisch en ook duidelijk empathisch, waarbij hij opdrachtgever, stakeholders en projectmedewerkers niet uit het oog verliest. Dennis heeft veel ervaring met projecten in de financiële en zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de handel/logistiek. Dennis heeft naast algemene ICT-ervaring ook specifiek ervaring met Offshoring en Agile projecten.

Meer over Dennis Barendse