Contact
Autoriteit in Projectmanagement | Op maat Groeitraject | 32-40 uur

Projectmanager Talentprogramma

Na een paar jaar als Product Owner, Scrum Master, PMO’er of Projectleider ben jij tot in je vezels overtuigd, hier wil je in door! Waar beter dan bij dé autoriteit op het gebied van projectmanagement? We hebben jou als startende projectmanager veel te bieden. Door middel van ons unieke traject ontwikkel jij je binnen en jaar verder tot zelfstandig projectprofessional. 

KWD staat voor Kunnen, Willen, Durven. Zo maak je, samen met ons, het verschil. 

Nieuwegein

Hoe ziet dit er concreet uit? 

Zodra wij je mogen verwelkomen krijg je een ontwikkelassessment aangeboden, waarvan de uitkomsten de basis zijn voor jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan. Dit POP is de leidraad voor al jouw opleidingen en persoonlijke begeleiding in je eerste jaar. Uiteraard in combinatie met concrete praktijkervaring binnen onze KWD-opdrachten, onder begeleiding van een ervaren KWD-collega.  

Door de combinatie van praktijk en persoonlijke ontwikkeling bieden we je de kans om snel door te groeien tot een zelfstandig werkend projectmanager op een van onze uitdagende business & ICT projecten bij onze opdrachtgevers. 

Daarbij ga je onze opdrachtgevers helpen om meer resultaat te behalen met hun projecten, bijvoorbeeld door leiding geven aan Agile ontwikkelteams of sturing geven aan de implementatie van softwarepakketten. 

 

Jou missen we nog 

Jij bent te herkennen aan je resultaatgerichtheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je ondernemend met een sterk adaptief vermogen? Of juist het vermogen hebben om vanuit een helikopterview het overzicht te bewaren en bij te sturen waar nodig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. 

Je beschikt over een Kunnen, Willen en Durven mentaliteit, en leeft voor Resultaat. Kunnen door het inzetten van je ervaring, kennis, kunde bij onze klanten – hier werken we samen naar toe. Willen door je commitment en drive voor maximaal resultaat, met duidelijke grenzen naar jezelf en de klant voor een goede balans tussen privé en werk. Durven door het nemen van verantwoordelijkheid voor je opdrachten, je overtuigingen, je bewuste keuze tussen agile, traditionele of hybride aanpak en het hierbij behouden van je onafhankelijkheid. En Resultaat omdat het daar uiteindelijk om te doen is. 

 

Waardering voor je werk 

 • Een inkomen tussen 43.000 en 75.000 euro per jaar: passend bij jouw ervaring en competenties; 
 • In ieder geval een jaar lang intensieve coaching-on-the-job. Alle KWD’ers ontwikkelen zich doorlopend, dus jouw ontwikkeling ook; 
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling); 
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis; 
 • Een laptop en telefoon, uiteraard met internetvergoeding; 

Voor deze functie heb je: 

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding  
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Product Owner, Scrum Master, PMO’er, Projectleider of Projectmanager in IT-projecten 
 • Een hoog leervermogen en de drive om je verder te ontwikkelen 
“ Wat begon als een sprong in het diepe, heeft zich ontwikkeld tot een carrière bij een bedrijf dat niet alleen ambitie ondersteunt, maar het ook waarmaakt. ”
Peter van Dongen
Projectmanager

Werken bij KWD 

Werken bij KWD Resultaatmanagement betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van en ervaring in ons vak. We managen uitdagende en grote opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. 

Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen. Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé. 

Met vakdagen en bijtanksessies zorgen we voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. Vakdagen combineren we dan ook altijd met een actief social event. En een keer per jaar trekken we er met zijn allen op uit, of samen met partners. Want bij KWD Resultaatmanagement vinden wij dat we successen moeten vieren. En dat doen we dan ook graag samen. 

KWD Resultaatmanagement hecht veel waarde aan het delen van kennis en ervaring (Kennis Willen Delen). Dit doen wij door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Wij onderzoeken samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. De resultaten delen wij op verschillende manieren. Hier kun jij persoonlijk ook aan bijdragen. 

Daarnaast draagt iedere KWD’er ook op een andere manier bij aan de bedrijfsvoering. We hebben geen staf-afdelingen, maar doen alles zelf. Of het nou gaat over de organisatie van onze jaarlijkse Project en Agile Management Vakdag, het beheer van ons wagenpark of het KWD-bulletin, we doen dit in eigen huis. Iedere collega heeft op deze manier een verantwoordelijkheid binnen KWD en is medeverantwoordelijk voor het succes van KWD. Jouw ondernemerschap hierbij is van harte welkom. 

"*" geeft vereiste velden aan

Solliciteer nu

Je naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  Ben je geïnteresseerd in het KWD bulletin?*
  KWD

  Je recruiter

  Top dat je helemaal tot hier bent gescrolled :-) Ik ben Pascal Petri en recruiter voor KWD. Heb je vragen over de vacature of de organisatie of wil je even sparren over een mogelijke carrière stap? Klik hieronder om mij te bellen of te mailen.