Contact
Autoriteit in Projectmanagement | Medior/Senior | 32-40 uur

Projectmanager

Als Projectmanager bij KWD Resultaatmanagement geef je leiding aan betekenisvolle projecten, op het snijvlak van business en ICT. Projecten die ertoe doen bij aansprekende opdrachtgevers zoals DUO, Noordhoff Uitgevers en ROC Friese Poort. Uitdagende omgevingen, die je in staat stellen het beste uit jezelf te halen en een doorslaggevende bijdrage te leveren aan het projectsucces. Daarbij is de combinatie van jouw professionele ervaring en je persoonlijke bagage bepalend, en word je waar nodig optimaal ondersteund door ervaren collega-KWD’ers.  

KWD staat voor Kunnen, Willen, Durven. Zo maak je, samen met ons, het verschil. 

Groningen

Jou missen we nog 

Als projectmanager ben jij te herkennen aan je resultaatgerichtheid en je kritische kijk op zaken. Vinden mensen je ondernemend met een sterk adaptief vermogen? Of juist het vermogen hebben om vanuit een helikopterview het overzicht te bewaren en bij te sturen waar nodig? Mag allebei, want verschil moet er zijn. 

Voor deze functie ben je vooral resultaat gedreven en communicatief sterk. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Projectmanager heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder: 

Jij bereikt resultaat op een pragmatische, hands-on agile/hybride manier, waarbij samenwerken en de mens centraal staan, en (agile) frameworks hulpmiddelen zijn. 

Je beschikt over een Kunnen, Willen en Durven mentaliteit, en leeft voor Resultaat. Kunnen door het inzetten van je ervaring, kennis, kunde bij onze klanten. Willen door je commitment en drive voor maximaal resultaat, met duidelijke grenzen naar jezelf en de klant voor een goede balans tussen privé en werk. Durven door het nemen van verantwoordelijkheid voor je opdrachten, je overtuigingen, je bewuste keuze tussen agile, traditionele of hybride aanpak en het hierbij behouden van je onafhankelijkheid. En Resultaat omdat het daar uiteindelijk om te doen is. 

 

Waardering voor je werk 

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Projectmanager bieden we jou een uitdagende job, met onder meer: 

 • Een inkomen tussen 75.000 en 105.000 euro per jaar: passend bij jouw ervaring en competenties; 
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot het werken vanuit huis. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé; 
 • Een leaseauto (of mobiliteitsregeling), zodat je voor elke opdrachtgever aan de slag kunt; 
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis; 
 • De mogelijkheid om professioneel door te groeien tot programmamanager; 
 • Een laptop en telefoon, inclusief internetvergoeding. 

Voor deze functie heb je: 

 • Minimaal een HBO-denkniveau, aangevuld met aantoonbare ervaring in een (agile) projectmanagement functie op het snijvlak van business en ICT; 
 • Je weet verschillende project- en agile management methodieken op pragmatische wijze toe te passen op het gewenste resultaat; 
 • Minimaal 5 jaar ervaring als scrum master, product owner, projectleider of projectmanager; 
 • Je bent resultaatgericht, wat voortkomt uit een sterke persoonlijke drive om vanuit vakmanschap succesvol te zijn binnen een organisatie en waarde toe te voegen op een open, maar kritische, wijze. De bijbehorende verantwoordelijkheden worden ervaren als uitdagend en de KWD-er committeert zich aan zijn/haar klant en het behalen van maximaal resultaat; 
 • Je hecht waarde aan een omgeving met ervaren vakmensen en wil graag meebouwen aan de ontwikkeling en continuïteit van KWD; 
 • Tevens is de persoonlijke ontwikkeling een belangrijk element en is ben je architect van je eigen loopbaan. Een KWD-er is blijvend, met ondersteuning, op zoek naar uitbreiding van eigen mogelijkheden, kennis en kunde. 
“ Wat begon als een sprong in het diepe, heeft zich ontwikkeld tot een carrière bij een bedrijf dat niet alleen ambitie ondersteunt, maar het ook waarmaakt. ”
Peter van Dongen
Projectmanager

Werken bij KWD 

Werken bij KWD Resultaatmanagement betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van en ervaring in ons vak. We managen uitdagende en grote opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. 

Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen. Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé. 

Met vakdagen en bijtanksessies zorgen we voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. Vakdagen combineren we dan ook altijd met een actief social event. En een keer per jaar trekken we er met zijn allen op uit, of samen met partners. Want bij KWD Resultaatmanagement vinden wij dat we successen moeten vieren. En dat doen we dan ook graag samen. 

KWD Resultaatmanagement hecht veel waarde aan het delen van kennis en ervaring (Kennis Willen Delen). Dit doen wij door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Wij onderzoeken samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. De resultaten delen wij op verschillende manieren. Hier kun jij persoonlijk ook aan bijdragen. 

Daarnaast draagt iedere KWD’er ook op een andere manier bij aan de bedrijfsvoering. We hebben geen staf-afdelingen, maar doen alles zelf. Of het nou gaat over de organisatie van onze jaarlijkse Project en Agile Management Vakdag, het beheer van ons wagenpark of het KWD-bulletin, we doen dit in eigen huis. Iedere collega heeft op deze manier een verantwoordelijkheid binnen KWD en is medeverantwoordelijk voor het succes van KWD. Jouw ondernemerschap hierbij is van harte welkom. 

"*" geeft vereiste velden aan

Solliciteer nu

Je naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  Ben je geïnteresseerd in het KWD bulletin?*
  KWD

  Je recruiter

  Top dat je helemaal tot hier bent gescrolled :-) Ik ben Pascal Petri en recruiter voor KWD. Heb je vragen over de vacature of de organisatie of wil je even sparren over een mogelijke carrière stap? Klik hieronder om mij te bellen of te mailen.