Contact

Wim Schuurmans

De project- en programmamanager die samen met de opdrachtgever, het team en de omgeving zorgt voor het optimale resultaat. Kunnen, willen en durven zit in zijn genen. Herstelt het vertrouwen in problematisch aangetroffen projecten. Haalt het beste in mensen naar boven en blijft continu alert op risico’s, kansen en mogelijke verbeteringen. Zijn ervaring, opgedaan in ICT-, organisatorische en GWW-projecten en in vele project- en lijnmanagement posities, biedt toegevoegde waarde voor elke organisatie.

Persoonlijke verantwoordelijkheid

Wim heeft een aantal kinderen en pleegkinderen en daaruit voortkomend inmiddels ook al enkele kleinkinderen. Het prestatiegerichte sporten is wel een beetje over, maar geestelijk en lichamelijk is hij in vorm, fit en lenig. Vlees eten doet hij niet. Vis in bescheiden mate en alleen als het verantwoord is gevangen. Een bescheiden bijdrage aan onze wereld.

In zijn persoonlijke leven en in de omgang met zijn kinderen en kleinkinderen is hij gecharmeerd van Dean Kashiwagi (no rules / personal responsibility); dat levert tot nu toe prima resultaten bij alle kinderen en pleegkinderen en voorkomt stress. Zakelijk gaat hij hier wat voorzichtiger mee om; organisaties zijn vaak minder goed in staat hiermee om te gaan dan kinderen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.