Contact

Tim Bosch

Tim’s expertise ligt in het opzetten en managen van complexe en uitdagende ICT-programma’s en projecten bij toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland. Hij geeft teams energie door zijn positieve ‘hands-on-can-do’ mentaliteit, verbindt IT en Business door heldere en open communicatie en weet stakeholders te betrekken door duidelijke analyses en adviezen die het eindresultaat ten goede komen. Behalve zijn verreikende IT-kennis, is hij bovendien specialist in E-commerce, Middleware, PIM en Cloud oplossingen.

De optimale cadans

Naast zijn werk, een gezinsleven en een kast vol met hobby’s, is Tim vooral op en in het water te vinden. Duiken, suppen maar vooral zwemmen doet hij graag. Als voormalig wedstrijdzwemmer op hoog niveau, weet hij dat het bij het zwemmen vooral draait om een goede voorbereiding, de juiste techniek, discipline en uiteraard voldoende doorzettingsvermogen. Deze lijst aan ingrediënten is niet alleen handzaam voor zwemmers, ook binnen projecten en DevOps teams weet hij hiermee de optimale cadans te vinden om snel vooruit te komen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.