Contact

Tariek William

Een gepassioneerde projectmanager die gedreven wordt door creativiteit en het behalen van resultaten. Met een passie voor het leiden van teams en het succesvol afronden van projecten, weet hij projecten tot een succes te brengen waar zowel het team als het project floreren. Met een scherp oog voor detail en een focus op het eindresultaat, weet hij anderen te inspireren en te begeleiden naar succes.

 

Passies vormen de basis

In zijn vrije tijd is Tariek graag creatief bezig met muziek, waarbij hij zich bezighoudt met het produceren, mixen en bespelen van diverse instrumenten. Naast zijn passie voor muziek, is hij graag actief bezig met vechtsporten en voetbal. Bovendien geniet hij van reizen, wat hem de mogelijkheid biedt om nieuwe culturen te verkennen, evenals het ontspannen met zon, zee en strand als favoriete thema.

Tariek brengt in elk project zijn mix van creativiteit, doorzettingsvermogen en focus op resultaten naar voren. Zijn diverse passies vormen de basis van zijn gedrevenheid en toewijding om projecten te realiseren. Met een open geest en vastberaden houding, streeft hij naar excellentie en nieuwe hoogten in zijn projectmanagementcarrière.

 

 

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.