Contact

Richard van ’t Noordende

Ervaren projectmanager, resultaatgericht, pragmatisch en gedreven. Een teamspeler die altijd aandacht heeft voor de menselijke kant. Stabiel en betrouwbaar in de dagelijkse zaken, analytisch en doortastend in tijden van crisis. Weet projecten naar tevredenheid af te ronden voor zowel opdrachtgevers als eindgebruikers als projectleden.

Sportief aarden

Buiten het werk bij KWD heeft Richard een passie voor sport, zowel binnen als buiten, alleen of in groepsverband. Fitness, spinning, HIIT, hardlopen, skiĆ«n, mountainbiken en Obstacle Runs. Met name in de Obstacle Runs komen elementen terug die ook in zijn werk van belang zijn; analyseren van hindernissen, inschatten van de risico’s, samenwerken om hindernissen te overwinnen en doorzettingsvermogen. En dit alles overgoten met zoveel mogelijk klei, modder en water om weer even lekker te ‘aarden’.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.