Contact

Peter van Dongen

Ondernemende, verbindende en resultaatgerichte manager die effectief werkt. Met zijn sterk analytische vermogen, krijgt hij snel inzicht in nieuwe informatie om daar logische conclusies uit te trekken en deze te delen met zijn omgeving.  Als bruggenbouwer zorgt hij voor afspraken en structuur. Zijn Agile mindset focust zich op het ontwikkelen van waardevolle resultaten voor mensen en organisaties.

Vanaf jonge leeftijd is Peter fanatiek sporter. Hij heeft in de jeugd van FC Utrecht en AZ Alkmaar gespeeld, voetbalt nu bij ASC Waterwijk en is trainer van het voetbalteam van zijn zoon. Als team samenwerken is wat hem drijft, zowel in het voetbal als in projecten. Een voorsprong of achterstand hebben, domineren of onder druk staan, winnen of verliezen. Het contrast is supergroot, zeker voor kinderen van zeven jaar oud.

Zo ook in projecten waarbij mensen onder druk staan en mee moeten in de verandering. Peter vindt het belangrijk positief en rustig te blijven en constant de situatie te analyseren en eventueel bij te sturen. Want: alleen ga je sneller, samen kom je verder!

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.