Contact

Peter de Zwart

Peter is een veelzijdige, resultaatgerichte manager met een dienstverlenende instelling. Hij schept graag orde en brengt structuur aan. Hij neemt als vanzelf de leiding en behoudt de regie. En heeft daarbij aandacht voor het proces, de betrokkenen en de omgeving. Ook in tijden van crisis, waarbij hij het hoofd koel houdt en de juiste keuzes voorlegt en zo nodig beslist.

Graag het stuur in handen

Ook buiten het werk heeft Peter graag het stuur in handen. Samen op reis met zijn eigen 4WD camper op IJsland was een nauwkeurig voorbereid avontuur. Blokkades onderweg werden weggeruimd en rivierdoorwadingen deed hij met de grootste voorzichtigheid. Of achter de knoppen in het theater: als licht-technicus bij Circus Acrobatico zet hij het licht op rood als een spannende act wordt opgevoerd. Zo geeft hij ook leiding aan de programma’s, die hij deed voor opdrachtgevers in de logistieke en utilities sector, het verzekeringswezen en bij de overheid.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.