Contact

Paul van der Hagen

Paul is een ervaren project- en lijnmanager die in staat is om doelen te bepalen en te realiseren. Pragmatisch en met onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Hij heeft een helikopterview en is gedreven om het afgesproken resultaat te behalen. Bekwaam in het aansturen van (deel) projectleiders en -medewerkers en komt snel tot een homogeen team dat resultaat neerzet.

De juiste toon zetten

Muziek in alle soorten en maten: naar een concert, thuis beluisteren of tijdens het sporten en natuurlijk zelf maken met zijn rockband of gewoon thuis in zijn eigen studio. Een grote uitlaatklep naast Paul zijn dagelijkse werk als projectmanager. Nieuwe dingen leren, zich eigen maken en de drang om zichzelf en zijn band als geheel te verbeteren. Elke keer weer. Maar ook luisteren naar hun directe omgeving: spelen we ritmisch dezelfde maat? Zitten we op de goede toonhoogte? Spelen we dezelfde akkoorden? Anders gezegd: zijn we een hecht team om te kúnnen presteren?

En net als bij zijn muziek, stuurt Paul zijn projecten aan. Ook daarbij gaat het om gevoel en aandacht voor de actoren in zijn projectteam én in zijn omgeving. Als alles op elkaar is afgestemd, zet je samen de beste, gedragen resultaten neer.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.