Contact

Patrick Zoet

Een energieke en pragmatische projectmanager die graag de uitdaging aangaat. Heeft oog voor zijn projectomgeving en communiceert open en eerlijk om zo samen naar het gewenste resultaat te werken. Patrick is vastberaden en werkt gestructureerd. Wanneer de druk ook hoog is, blijft Patrick kalm en efficiënt waardoor hij als een stabiele factor wordt gezien binnen zijn projectteam. Patrick heeft door de jaren heen verschillende werkwijzen en processen zichzelf aangeleerd en kan daardoor snel schakelen in verschillende organisaties. De afgelopen jaren heeft Patrick o.a. gewerkt in diverse sectoren, zoals onderwijs, zorg, corporate & financiële organisaties en (semi-) overheid.

 

Op naar de top

Naast het werk als projectmanager zit Patrick graag op de racefiets en helpt hij jaarlijks mee aan het fietsevenement de Alp d’ HuZes in Frankrijk. Diverse bergen heeft Patrick al op zijn racefiets beklommen. Hoe hoger en zwaarder de berg, hoe groter de uitdaging is voor Patrick. Er staan voor het komend jaar nog de nodige bergen op de planning. Het beklimmen van een berg heeft veel raakvlakken met zijn werk als projectmanager, een goede voorbereiding, wat is het doel, wat wordt de aanpak en welke risico’s kunnen er onderweg plaatsvinden, maar dit alles wel met het resultaat voor ogen. Het behalen van de top van de berg!

 

 

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.