Contact

Myrte Druyvesteyn

Een analytische, zelfstandige en besluitvaardige projectmanager. Myrte’s nieuwsgierigheid en brede interesse stellen haar in staat om complexe vraagstukken te doorgronden. Zij weet door te vragen om tot de kern van vraagstukken te komen en effectieve oplossingen te vinden.  Ze bewaakt de koers, maar weet juist ook snel te handelen wanneer er van deze koers afgeweken moet worden.

Creatief

Na een dag werken ontspant Myrte door met een van haar vele creatieve hobby’s bezig te zijn. Van naaien, breien schilderen tot diy en meer. Altijd nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren, zo ook exotischere cursussen in chinees papier knippen en islamitische geometrie. Een combinatie van iets tastbaars maken en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leren en nieuwe dingen ontdekken. Deze nieuwsgierigheid weerspiegelt zich in haar werk als projectmanager, waar ze in elke branche en opdracht iets interessants vindt om over te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Haar creativiteit past ze overal toe, ook in haar werk waar ze altijd op zoek is naar innovatieve oplossingen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.