Contact

Melle Haarsma

Melle is een programma- en projectmanager met oog op waarde creatie met zijn opdrachten. Hij is zelf startend en heeft een pragmatisch insteek waardoor hij in staat is snel tot resultaten te komen. Daarbij heeft hij veel ervaring met multidisciplinaire IT-programma’s en projecten op het gebied van IT-architectuur en netwerken en opereert hij graag op de scheidslijn tussen business en IT.

Lucht en water

Melle wordt al vanaf jongs af aan aangetrokken door het water en in zijn vrije tijd kun je hem dan ook bij voorkeur op, aan of in het water vinden. Daarnaast is ook fotografie een van zijn hobby’s en sinds 2021 heeft hij daar luchtfotografie aan toegevoegd. Dit vertaalt zich door naar de programma’s en projecten die hij doet. Met zijn luchtfoto’s creëert hij overzicht, en overzicht behoudt hij ook tijdens de programma’s en projecten die hij doet. Dit doet met oog voor details, zowel bij de betrokken mensen, de processen alsmede op het eindresultaat waar uiteindelijke de benodigde waarde voor een opdrachtgever wordt behaald.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.