Contact

Massoud Urdu

Massoud is een doelgerichte projectmanager met aandacht voor de mens. Zijn analytisch vermogen stelt hem in staat om complexe vraagstukken vanuit diverse perspectieven te benaderen en zo concrete resultaten te behalen. Hij brengt structuur, legt verbindingen tussen mensen en creëert een sfeer van kalmte om samen succesvolle resultaten te bereiken.

 

Eerst denken dan doen

Massoud heeft naast zijn werk een actief gezinsleven en een passie voor sport. Of het nu gaat om het bedenken van slimme zetten in denksport of spelen op het voetbalveld, hij put hieruit niet alleen energie maar behoudt ook vitaliteit en scherpte. Zijn toewijding aan een solide voorbereiding, doordachte strategieën, en onvermoeibare doorzettingsvermogen zijn niet alleen kenmerkend voor zijn sportieve avonturen, maar vormen ook de essentie van zijn aanpak bij het uitvoeren van projecten.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.