Contact

Martijn Brussen

Een projectmanager die samen met de klant resultaat wil behalen en daarbij verschillende belangen in het oog houdt. Hij werkt graag samen en zorgt door open en eerlijke communicatie voor een prettige werksfeer. Martijn heeft vooral ervaring op het gebied van (agile) software ontwikkeling en implementaties van software. Daarbij kan hij buiten de gebaande paden denken en is constant op zoek naar verbeteringen.

Voetbal is simpel. Wat moeilijk is, is simpel voetballen

Martijn is een actieve sporter, waarbij vooral voetbal, fitness en hardlopen wekelijks voorbijkomen. Hij wisselt dit graag af met andere sporten zoals padel, squash of boulderen. Daarnaast gaat hij graag op reis naar verre oorden om andere culturen en manieren van leven te ontdekken. Toch is hij vooral voetballiefhebber en haalt hij inspiratie uit de gevleugelde uitspraken van Johan Cruijff. Vooral de uitspraak: ‘’ Voetbal is simpel. Wat moeilijk is, is simpel voetballen.’’ We zijn geneigd om snel complex te denken en processen of software ingewikkeld te maken, terwijl blijkt dat de gebruiker/klant hier niet mee geholpen is.
Martijn is jarenlang aanvoerder en laatste man geweest in de periode dat hij nog op niveau voetbalde. De lijnen uitzetten en tactiek aanpassen aan de situatie zijn hem dan ook niet vreemd. Als de gekozen tactiek werkte, was er weinig bijsturing nodig gedurende de wedstrijd. Overigens is hij ook in staat om in lastige situaties, snel maar beredeneerd keuzes te maken wat zorgt voor een positief eindresultaat voor het team. Dit past hij ook toe in zijn werk als projectmanager.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.