Contact

Mark Goverde

Pragmatisch, samenwerkings- en resultaatgericht projectmanager. Gaat graag uitdagingen aan en acteert doel- en oplossingsgericht zonder hierbij de proceskant uit het oog te verliezen. Haalt het optimale uit het team en de stakeholders door het stimuleren van betrokkenheid en onderlinge communicatie. Communiceert transparant, duidelijk en respectvol.

Een verbindend leider voor wie mensen voorop staan en resultaten tellen, in staat respect en vertrouwen te winnen van verschillende typen mensen. Een uitstekende motivator en people manager, communicatief sterk en bereid te delegeren. Overtuigend maar laat zich ook graag overtuigen, overziet het geheel én het hoofddoel.

Simplificeren en abstraheren

Als landschapsfotograaf vindt Mark het heerlijk om in de ochtenduren, in alle rust door de natuur te struinen op zoek naar inspirerende composities. Met een open blik om zich heen kijken om uiteindelijk tot mooie resultaten te komen. De eindplaat zien, nog voordat deze geschoten is. Zowel bij fotograferen als in zijn projecten, komt dit uitstekend van pas.

Mark beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen, heeft een hoog empathisch vermogen, anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en is creatief. Daarnaast is Mark een doorzetter, heeft gevoel voor nuance en kan analyse en diepgang omzetten naar handelen op hoofdlijnen.

Mark is een generalist, zijn ervaring beslaat een breed spectrum aan sectoren. Zijn kwaliteit is, dankzij een goed ontwikkelde technische helicopterview, ingewikkelde structuren gesimplificeerd weer te geven. Hij kan hierdoor de werelden van business en IT succesvol samenbrengen. Dit leidt tot wederzijds begrip en daarmee tot voortgang, acceptatie en resultaat.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.