Contact

Marco Reitsma

Ervaren, stevige projectmanager voor wie geldt: afspraak is afspraak. Veel ervaring opgebouwd met een groot aantal, zeer uiteenlopende projecten binnen verschillende sectoren en organisaties. Een ‘open mind’ en een pragmatische instelling dragen er aan bij om de communicatie binnen het project op gang te houden. Een voorwaarde voor het opleveren van succesvolle resultaten en de beste acceptatie.

Focus aanbrengen

Op reis gaan en daar de verschillende bezienswaardigheden, indrukwekkende natuur, landschappen en hun bewoners vastleggen op de gevoelige plaat. Dat is één van de grootste hobby’s van Marco. Van elke reis worden de fraaiste foto’s opgenomen in een fotoalbum zodat er lang van nagenoten kan worden. Daarnaast houdt Marco van het maken van fietstochten. Dit zijn veelal langere ritten op de racefiets vanuit zijn woonplaats Maarssen naar het Groene Hart van Nederland of de Utrechtse Heuvelrug.

Wanneer hij niet op de fiets te vinden is, zit hij vaak met zijn neus in de boeken. Zijn interesse wat dat betreft is breed en loopt van de makkelijk weg te lezen, vooral Scandinavisch, thrillers tot de wat serieuzere hedendaagse literatuur. Waarbij het natuurlijk ook zaak is de vakliteratuur bij te houden om zo altijd projecten met de nieuwste methoden en technieken op een professionele manier te kunnen managen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.