Contact

Koen van Lochem

Enthousiaste, pragmatische resultaatgerichte manager die passende oplossingen creëert bij project uitdagingen. Betrekt hierbij de juiste mensen om de resultaten te realiseren met een hands-on mentaliteit. Kijkt naar de kwaliteiten en interesses van het team en omgeving hoe iets sneller, makkelijker en of betrouwbaarder kan bij zijn projecten.

Gezond sportief

Koen is in zijn vrije tijd veel op de fiets te vinden. Soms alleen maar vaak met vrienden. Een fietsrit kan verschillende doelen hebben, van een sociale rit waarbij je de week doorneemt tot het rijden van een sprint of wedstrijd. Het rijden of zelfs winnen van een wedstrijd doe je niet zo maar. Dat begint bij een plan met je team. Dit plan zal je tijdens de wedstrijd nog een aantal keer moeten aanpassen om zo tot een goed resultaat te fietsen. Zo is de connectie met het doen van projecten natuurlijk snel gemaakt. Samen ga je voor het hoogst haalbare resultaat!

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.