Contact

Joep van de Crommert

Joep is een projectmanager, die via open communicatie en enthousiasme succesvol IT projecten heeft afgerond. Door zijn kritische denkvermogen en goede communicatievaardigheden weet hij goed aan te voelen wat er in een team nodig is om optimaal te kunnen presteren. Dankzij zijn expertise in diverse branches op nationaal en internationaal niveau weet hij snel te schakelen om tot het beste resultaat te komen.

 

 

Passie voor sport

Joep is niet alleen een gedreven projectmanager, maar ook een gepassioneerde sportliefhebber, familiemens en avonturier. Zijn liefde voor sport en het behalen van persoonlijke doelen vertaalt zich niet alleen in zijn werk als projectmanager, maar ook in zijn hobby voor sportwedstrijden. In zijn vrije tijd geniet Joep ervan om leuke dingen te doen met zijn familie en vrienden en gaat hij graag op avontuurlijke vakanties om nieuwe plekken te ontdekken. Met zijn gedrevenheid, doorzettingsvermogen en liefde voor het leven, weet Joep niet alleen projecten succesvol af te ronden, maar ook het beste uit zichzelf en anderen te halen.

 

 

 

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.