Contact

Inge Ringeling

Inge is een standvastig en tegelijk toegankelijk projectleider met veel ervaring in het werken in internationale en dynamische omgevingen. Inge zorgt met gestructureerde, sociale en punctuele aanpak voor het halen van de projectdoelen. Als afgestudeerde aan de Peking University combineert Inge internationale ervaring en managementkennis met een resultaatgerichte aanpak.

In harmonie

Inge speelt al zo’n 15 jaar harp van popmuziek tot Spaanse dans, maar toch het meest klassieke muziek. Ze heeft solo opgetreden en in een orkest en ensembles. In de muziek valt een noot die een halve seconde buiten de maat wordt gespeeld direct al op. Dit maakt je bewust van alle kleine bewegingen die je maakt en onderstreept Inges vermogen om tijdens projecten details op te vangen. Het vermogen om in harmonie een complex muziekstuk samen op te voeren lijkt op een project succesvol afronden. Wanneer alle stakeholders begrijpen hoe ze samen kunnen werken, of in dezelfde maat spelen, kan een project succesvol worden afgerond voor alle stakeholders.
Inge gaat gestructureerd te werk om het project tot in detail te begrijpen, wat zorgt voor een duidelijk beeld van het grote geheel. Tegelijkertijd is het belangrijk om flexibel te zijn zoals een muzikant prachtige variaties kan maken op eeuwenoud muziekstuk. Het vermogen om het overzicht te houden maar ook details te zien, goed stakeholdermanagement en Inges flexibiliteit dragen bij aan het resultaatgericht behalen van project doelen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.