Contact

Guyndo Latour

Guyndo is een pragmatische projectmanager met scherpe focus. Zijn positieve instelling stelt hem in staat snel kansen en mogelijkheden te herkennen. Door inlevingsvermogen en begrip voor diverse belangen verbindt hij mensen effectief. Zijn aanpassingsvermogen en creatieve oplossingen stellen hem in staat altijd een weg naar zijn doel te vinden, zelfs in veranderende omstandigheden.

Als een vis in het water

Een echte chef, dat is wat Guyndo graag in zijn vrije tijd is, zowel in de keuken als achter de Kamado. Het begint met een idee: een heerlijk stukje gerookte zalm. Vervolgens wordt er een plan gemaakt, wat is er allemaal nodig om dit op tafel te kunnen krijgen? Guyndo gaat dan het liefst langs alle speciaalzaken; de visboer voor de vis, de groenteboer voor de groenten en de bakker voor het verse brood. Wanneer alles in huis is, moet de Kamado opgestookt worden. Om de juiste temperatuur te krijgen kan er aan veel verschillende knoppen gedraaid worden. Wanneer alles goed is ingesteld kan begonnen worden met het roken van de zalm. Hierop heeft het weer ook invloed, als het harder gaat waaien of regenen zal de temperatuurregulering aangepast moeten worden. Het geheel van voorbereiding, beheersing en inspelen op onverwachte situaties, met als eindresultaat een heerlijk diner, geeft Guyndo veel plezier.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.