Contact

Frederik Lindenaar

Frederik werkt op het snijvlak van business en IT als programma-, project- en interimmanager. Is een zelfstarter die de brug slaat tussen organisatie en techniek om resultaten voor de klant te boeken. Heeft vele jaren ervaring bij zowel grote internationale als kleinere organisaties en krijgt energie om lastige trajecten succesvol weer op de rails te krijgen (en te houden).

Ontdekken, Structureren en Versimpelen

Van jongs af aan is Frederik geïnteresseerd in IT, hij blijft de laatste ontwikkelingen volgen en ontdekken. Hij houdt van structureren en komt snel tot de kern bij complexe zaken. In nieuwe trajecten past hij zijn ervaring toe en wil graag nieuwe zaken ontdekken en leren. Hij werkt graag samen om kennis te delen en doelen te bereiken.

Privé is hij graag bezig met techniek om praktische problemen op te lossen. Hij is schaaktrainer voor kinderen en zet technische kennis en ervaring in om bijvoorbeeld online competities en lessen te organiseren. Naast de techniek is hij geïnteresseerd in Oost-Europa en de voormalige Sovjet-Unie om oplossingen te ontdekken die in het westen gebruikelijk zijn en anders opgelost kunnen worden. Voorbeeld: op het eiland Kizje (Кижи) in Rusland worden vele houten gebouwen in elkaar gezet zonder spijkers. Dit laat zien dat zaken soms simpeler kunnen met een goede structuur door de onderdelen goed in elkaar te laten passen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.