Vakblad Projectmanagement en agilemanagement

Voor projectmanagers & opdrachtgevers

Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 1500 stuks. Het informeert haar lezers over actuele ontwikkelingen in de theorie en praktijk van het boeiende vakgebied van projectmanagement en agilemanagement. In het bijzonder op het snijvlak van business en IT.

 
 

Tot de doelgroep behoren projectmanagers, managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers, multi-projectmanagers, agilemanagers en lijnmanagers die betrokken zijn bij projecten in hun eigen organisatie. Benieuwd of je in aanmerking komt voor gratis toezending? Vul dan onderstaand formulier in en de redactie beoordeelt je aanvraag voor gratis toezending. Indien je een betaald abonnement wil op het vakblad, geef dit dan aan in onderstaande formulier bij ‘soort abonnement’.

Een redactiecommissie bestaande uit wetenschappers en praktijkmensen waarborgt de kwaliteit en de onafhankelijkheid van de artikelen. Vakblad Projectmanagement en agilemanagement wordt uitgegeven door KWD Resultaatmanagement.

Wanneer je tot de doelgroep behoort, krijg je het tijdschrift gratis toegestuurd. Anders zijn de kosten voor een los exemplaar  € 9,95 (incl. BTW) en drie exemplaren €24,95 (incl. BTW).

Geïnteresseerd?

Vul dan hier jouw gegevens in voor toezending van het vakblad.

Archief

Een deel van de artikelen uit het Vakblad Projectmanagement en agilemanagement wordt ook op deze website gepubliceerd. Je vindt deze artikelen terug via het archief.

Ga naar het archief