Vakblad projectmanagement en agileprojectmanagement

Voor projectmanagers & opdrachtgevers en business owners, door projectmanagers

Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 1500 stuks. Het informeert zijn lezers over actuele ontwikkelingen in de theorie en praktijk van het boeiende vakgebied van projectmanagement en agilemanagement. In het bijzonder op het snijvlak van business en IT.

 
 

Tot de doelgroep behoren projectmanagers, managers van projectmanagement afdelingen, programmanagers, multi-projectmanagers en lijnmanagers die betrokken zijn bij projecten in hun eigen organisatie. Benieuwd of je in aanmerking komt voor gratis toezending? Vul dan onderstaand formulier in en de redactie beoordeelt je aanvraag voor gratis toezending. Indien je een betaald abonnement wil op het vakblad, geef dit dan aan in onderstaande formulier bij ‘soort abonnement’.

Een redactiecommissie bestaande uit wetenschappers en praktijkmensen waarborgt de kwaliteit en de onafhankelijkheid van de artikelen.
Vakblad Projectmanagement wordt uitgegeven door KWD Resultaatmanagement.

Wanneer u tot de doelgroep behoort, krijgt u het tijdschrift gratis toegestuurd. Anders kost een abonnement € 74,20 per jaar (incl. BTW).

Geïnteresseerd?

Vul dan hier uw gegevens in voor gratis toezending van het vakblad.

    Je kan het vakblad gratis toegezonden krijgen indien je in één van de genoemde rollen betrokken bent bij projecten van je eigen organisatie.
  • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Archief

Een deel van de artikelen uit het Vakblad Projectmanagement wordt ook op deze website gepubliceerd. Je vindt deze artikelen terug via het archief.

Ga naar het archief