Contact

Recensie Agile: Geschikt/Ongeschikt

Velen lezen met veel plezier onze boekjes uit de KWD-reeks en trekken daar lering uit. Maar slechts weinigen schrijven er ook iets over. Henny Portman heeft onlangs een hele mooie recensie geschreven in zijn blog. Een hele korte samenvatting van zijn recensie.

Boekrecensie

“Een wederom vlot geschreven boekje met als titel  Agile: Geschikt/Ongeschikt. Je leest het snel uit, biedt je een aantal verassende inzichten om de discussie over agile aan te gaan en de toegevoegde waarde komt helemaal tot zijn recht als je de bijbehorende tests hebt uitgevoerd. De schrijvers zijn er wat mij betreft prima in geslaagd om de problematiek wel/niet agile over de bühne te brengen. De gegeven drie vragen – is mijn organisatie, mijn project en ben ikzelf agileready – zijn een mooi uitgangspunt en vergelijkbaar met de door PRINCE2 Agile methode gehanteerde Agilometer. De modellen om vast te stellen wanneer welke aanpak de meest geschikte is, was ik nog niet eerder tegengekomen en zie ik als heel bruikbaar.”

Meer weten? Lees de recensie van Henny of vraag direct ons boekje aan.

KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.