Contact

PM Leadership

Projecten zijn voor organisaties hét middel om verandering te realiseren. KWD verbindt, met PM Leadership, op een praktische en inspirerende manier, onderzoek en publicaties met de praktijk.

Artikelen

Waarom een PM Bazen netwerk?

Wij zien dat de PM Baas een cruciale rol heeft  in het verbeteren van projectsucces binnen organisaties. Bovendien is er nog veel te winnen. Wij zijn er van overtuigd dat het uitwisselen van ervaringen met soortgenoten en betrokkenheid van de wetenschappelijke wereld bijdraagt aan dat succes. Daarom nemen we het initiatief om een hoogwaardig netwerk te organiseren.

Doelgroep

Wij richten ons met het netwerk op senior managers en opdrachtgevers van projectmanagement afdelingen die hun projectsucces willen verbeteren. Professionals met een academisch denk- en werkniveau, die betrokken zijn bij het realiseren van complexe projecten of veranderingen.

Hoe werkt het PM Bazen netwerk?

Vanuit onze passie voor het projectmanagement-vak organiseren we een intellectueel uitdagende en inspirerende omgeving voor PM Bazen. We brengen onze kennis en ervaring in en halen ervaringen op bij de deelnemers om die met elkaar te kunnen delen. Ook betrekken we de wetenschappelijke wereld om zodoende praktijk en theorie met elkaar te kunnen verbinden. Kwaliteit staat voorop en die bewaken wij. Vanuit KWD organiseren we de betreffende activiteiten, waarbij deelnemers aan het netwerk medebepalend zijn voor de inhoud. De gezamenlijk gekozen onderwerpen zijn daardoor actueel en relevant. De kalender met thema’s wordt in samenwerking met de deelnemers periodiek herijkt.

We gaan uit van 2 masterclasses per jaar, waarin vernieuwende inzichten en onderwerpen centraal staan. Aan de hand van theorie en praktijkcases, creëren we een interactieve setting (co-creatie). Deelnemers worden uitgedaagd om de verschillende inzichten van deelnemers en KWD toe te passen op hun eigen projectorganisatie.

De eerste bijeenkomst zal plaats vinden in de tweede helft van maart 2017. De exacte datum wordt nog vastgesteld. Het onderwerp: ‘Is Agile echt het neusje van de zalm?’

KWD biedt je een netwerk om jouw eigen rol en de toegevoegde waarde van jouw afdeling te toetsen aan dat van andere deelnemers en deze mede op basis daarvan verder te professionaliseren. Je krijgt de mogelijkheid om jouw PM Baas kennis te verbreden en te verdiepen, zodat je het projectsucces van jouw organisatie kunt verbeteren.

Mogelijk leidt het PM Bazen netwerk tot nieuwe samenwerkingsvormen met andere deelnemers en / of KWD zoals uitwisseling van projectmanagers, peer reviews, organisatie bezoeken, etc.

Deelnemen of meer informatie?

Vul onderstaand reactieformulier in, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.