Contact

KWD, samen sterk

Ondernemerschap staat hoog op de lijst met kenmerken van de KWD projectmanagers. Het is dan ook niet vreemd dat wij samen een heel groot deel van de bedrijfsvoering zelf voor onze rekening nemen. Deze week hebben we weer een goed voorbeeld hiervan met de periodieke bandenwissel.

Artikelen

Elke projectmanager van KWD heeft een extra taak of activiteit die bijdraagt aan het succes van KWD. Dit varieert van het ondersteunen van de HR-cyclus, het organiseren van onze vakdag tot het beheren van ons eigen wagenpark.

Collega Peter de Zwart beheert al jaren op succesvolle manier het wagenpark van KWD. Tijdens onze interne vakdagen organiseert hij met onze vaste leverancier, Broekhuis Auto Harderwijk, een soepele bandenwissel. Meestal in een grote tent op de locatie waar wij samenkomen. Deze week hebben wij gekozen in Harderwijk te vergaderen en vind de bandenwissel plaats in de werkplaats.

Gisteren en vandaag zijn al onze auto’s weer voorzien van zomerbanden en zijn wij in staat om snel naar onze klanten toe te rijden.

kwd-bandenwissel-broekhuis

KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.