Contact

KWD projectmanagers getraind in Lean Six Sigma

In ons werk komen we op twee manieren in aanraking met Lean Six Sigma: onze klanten zijn actief met Continue Verbeter-trajecten en de Lean Six Sigma principes sijpelen door naar projectmanagement en software ontwikkelmethodieken, zoals Agile. Tijd om ons te verdiepen in de achterliggende Lean Six Sigma principes en technieken in een KWD collectieve training.

Artikelen

In december 2011 heeft de eerste groep van 10 KWD projectmanagers deze training gevolgd, die opleidt tot een Orange Belt certificaat. Een Orange Belt training wordt doorgaans gevolgd door medewerkers die deelnemen in Lean Six Sigma projecten. De training werd inhouse KWD gegeven door de ervaren Black Belt trainer Elbert Hulsbos van UNC. In 2012 worden de overige KWD managers getraind in de Lean Six Sigma principes.

KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.