Contact

Geen praatjes maar plaatjes!

Hoe doe je dat als projectmanager als teams steeds meer zelfsturend worden (Agile)?  Het compleet over een andere boeg gooien! Stoppen met eenzijdige praatjes en het overvoeren van je projectteam met een overkill van PowerPoint slides.  Dus vanaf nu: starten met plaatjes die je al pratend samen maakt.

Artikelen

De gezamenlijke inspanning betaalt zich direct terug omdat iedereen weet (en snapt) wat er moet gebeuren en zich ook gemotiveerd voelt om een taak op te pakken en uit te voeren. Een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden.

Hoor, Zie, en Ervaar wat je door combinatie van taal en tekenen kunt realiseren. Ontdek hoe je onderwerpen uit je projectmanagement praktijk kunt visualiseren. Vergroot je impact bij presentaties en bijeenkomsten. En versnel de tijd om alle betrokkenen op een lijn te krijgen (of dezelfde taal te laten spreken).

Tijdens de IPMA PM Parade op 19 april 2016 kun je deelnemen aan een interessante sessie die door KWD samen met Buro Brand wordt aangeboden.  Met handige tips & tricks leer je snel en duidelijk je “punt” te maken op een schetsvel. Je gaat dus zelf je handen uit de mouwen steken en durven tekenen!

Zien we je op 19 april in Nieuwgein?

KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.