Maak jij ook het verschil?

Wie zoeken we?

Projectmanagers die Kunnen, Willen en Durven en die hun kennis, kunde en ervaring graag inzetten bij onze klanten. Herken jij je hierin? Dan maken we graag kennis met je!

 

Resultaatmanagement is onze stijl waarmee wij onze klanten van dienst zijn. De focus van KWD‘ers ligt op het halen van resultaat. Op een pragmatische, hands-on manier, waarbij de mens centraal staat en methoden en technieken hulpmiddelen zijn. Dit vraagt om projectmanagers die Kunnen, Willen en Durven en die hun kennis, kunde en ervaring graag inzetten bij onze klanten.

Natuurlijk vinden we een goede theoretische basis belangrijk maar wij weten als geen ander dat echte projectsuccessen worden geboekt door projectmanagers die zich weten te onderscheiden. Projectenwerk is mensenwerk. Het gaat er dus om hoe jij als projectmanager daarin het verschil maakt. En die projectmanagers bieden wij onze klanten.

Meer weten over onze vacatures?

Neem dan contact op met onze recruiter Fred Bons.

Bel Fred op 06 2127 2066 Stuur Fred een bericht

Kunnen

Je hebt bewezen dat je het kunt: je hebt ten minste 10 jaar projectmanagementervaring. Hierbij heb je leiding gegeven aan grote, complexe projecten of programma’s bij verschillende organisaties. Je bent communicatief sterk en voelt je net zo goed thuis op de werkvloer als aan de directietafel. Je hebt een HBO- of WO-opleiding succesvol afgerond en bent projectmanagement gecertificeerd, bijvoorbeeld IPMA, Prince2 of MSP. Uiteraard zorg je dat je “bij blijft” met de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Willen

Je wilt successen boeken en committeert je aan je opdrachten en projectresultaat. Hierbij heb je een positieve, vitale basishouding, ook bij problemen. Je bent effectief en nuchter, ook als je ‘vol in de wind’ staat. Integer en transparant werk je aan succes en ga je door waar anderen zouden stoppen. Je bent realistisch over wat jij en je team kunnen en draagt dit uit naar je team en je omgeving. Hierbij ben je trouw aan jezelf en je zorgt voor een goede privé-werkbalans. Ook vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering van KWD.

Durven

Je durft voor je opdrachten en je zelf op te komen met lef en authentiek gedrag. Je staat voor je overtuigingen en verantwoordelijkheid en behoudt hierbij je onafhankelijkheid. Je durft over je eigen schaduw heen te stappen en gaat niet mee in kokervisies van anderen. Projectsucces vraagt om inzicht in het ‘echte’ probleem en daar durf je doorheen te prikken waarbij je hard bent op de inhoud en zacht op de relaties. Je durvt voorop te lopen als KWD’er als de oplosser van problemen. Daarbij hoort ook dat je durft te vertrekken als de opdracht klaar is en je geen toegevoegde waarde meer hebt.

Werken met resultaatmanagement

Je “hakt de olifant in stukken en begint met een teen”. Resultaatmanagement betekent voor KWD: beweging creëren en niet blijven denken en praten, maar aan de slag. Elk succesje is er één en geeft vertrouwen, dus je bent gefocust op resultaat vanaf de start. Je voegt waarde toe vanuit een onafhankelijke visie, gelijkwaardig en dienstbaar aan je opdrachtgever. Anderen stimuleer jij tot prestaties: zij maken jouw project. Natuurlijk ben je organisatorisch sensitief: je voelt wat er speelt en onderhoudt goede relaties met alle betrokkenen in het bedrijf. Hiermee maak jij als KWD’er het verschil bij onze klanten en zorg je voor projectresultaat.

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren projectmanager? Weet je in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen te behalen in complexe projecten?

Solliciteer nu!