Werken bij KWD Resultaatmanagement

Wat hebben we jou te bieden?

Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap in een vast dienstverband. Met senior collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en je krijgt de kans daadwerkelijk bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een mooi en succesvol bedrijf.

 

Leiding geven aan topprojecten

Wij willen resultaten boeken. In lijn met de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Want waar anderen vaak stoppen, daar beginnen wij. We doorbreken impasses en zetten vastgelopen projecten weer op de rails. Projecten brengen we op een pragmatische manier tot een operationeel resultaat. Dat is onze core business. Dat is KWD Resultaatmanagement en dat is waar jij blij van wordt. Wij bieden jou dit soort projecten. In een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap.

Onze opdrachtgevers zijn vaak grote complexe organisaties in diverse sectoren: finance, logistiek, industrie, zakelijke dienstverlening, telecom, utilities en de overheid.

Kennis delen met inspirerende collega’s

Wij bieden jou ervaren senior project- en programmamanagers als collega’s. Zij Kunnen, Willen en Durven, net als jij. Collega’s die elkaar ondersteunen én uitdagen. Zij zijn gedreven en ambitieus en delen graag hun kennis met jou en delen ook graag in jouw kennis. Want KWD staat ook voor Kennis Willen Delen en daar besteden we ruim tijd aan, onder andere tijdens onze interne vakdagen.

Daarnaast bieden deze collega’s jou een thuisbasis waarop je kunt terugvallen als dat nodig is en met wie je kunt sparren. En dit verwachten zij ook van jou. Zelfstandigheid staat voorop bij KWD, maar je staat nooit alleen.

Persoonlijke ontwikkeling

Iedereen blijft zich zijn leven lang ontwikkelen. De ene keer is dit op vakinhoudelijk gebied, de andere keer op het gebied van soft skills. Belangrijk is dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling. Hiervoor krijg je bij KWD de ruimte, het budget en de begeleiding die nodig is.

Persoonlijke ontwikkeling begint met bewustwording. Hier staan we onder andere bij stil tijdens periodieke HR-gesprekken. We zetten de afspraken die eruit voortvloeien samen om in een persoonlijk ontwikkelplan. Want jouw persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw succes en daarmee aan dat van KWD. Daarnaast zorgt dit voor professionaliteit en voor plezier en passie in je werk. En daarmee groeien jij én KWD.

Goede arbeidsvoorwaarden

Mooie projecten en opdrachtgevers, leuke, inspirerende collega’s en een goed salaris. Dit zijn belangrijke arbeidsvoorwaarden en die bieden we je. KWD’ers zijn niet in een standaard profiel in te delen dus dat doen we ook niet met je vaste maandsalaris. Hier gaan we samen over in gesprek tijdens de sollicitatieprocedure. Net als over jouw individuele prestatiebeloning en de bijdrage die we daar van jou voor verwachten.

En uiteraard hebben we prima regelingen voor een laptop, telefonie en mobiliteit. Ook hier gaan we flexibel mee om: het moet voor jou passend zijn en voor jou werken.

Collegialiteit en verbinding

Werken bij KWD betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Net als jij, zijn wij betrokken, enthousiast en behulpzaam. Stuk voor stuk hebben we een schat aan kennis van ons vak en gaan we met plezier naar ons werk. Dit doen we vaak individueel bij onze klanten en soms ook samen met collega’s. Maar allemaal willen we ook ergens bij horen. Wij zijn geen ZZP’ers maar collega’s die op elkaar terug kunnen vallen en ook samen leuke dingen doen. Collega’s die jou een thuisbasis bieden en er voor je zijn als je ze nodig hebt, zakelijk én privé.

Met vakdagen en bijtanksessies zorgen we voor een gezamenlijke basis waarbij je jouw collega’s ook informeel beter leert kennen. Vakdagen combineren we dan ook altijd met een actief social event. En een keer per jaar trekken we er met zijn allen op uit, samen met partners. Want zeker bij KWD vinden wij dat we successen moeten vieren. En dat doen we dan ook graag samen.

Persoonlijke bijdrage aan een succesvol bedrijf

KWD Resultaatmanagement hecht veel waarde aan het delen van kennis en ervaring op het gebied van programma- en projectmanagement. Dit doen wij door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Wij onderzoeken samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op dit vakgebied. De resultaten delen wij op verschillende manieren. Hier kun jij persoonlijk ook aan bijdragen.

Daarnaast draagt iedere KWD’er ook op een andere manier bij aan de bedrijfsvoering. We hebben geen staf-organisatie maar doen alles zelf. Of het nou gaat over de organisatie van onze jaarlijkse Projectmanagement Vakdag, het beheer van ons wagenpark of het KWD-bulletin, we doen dit in eigen huis. Iedere collega heeft op deze manier een verantwoordelijkheid binnen KWD en is medeverantwoordelijk voor het succes van KWD. Jouw ondernemerschap hierbij is van harte welkom.

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren projectmanager? Weet je in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen te behalen in complexe projecten?

Solliciteer nu!