Hybride Projectmanagement

The Best of Both Worlds

Op dinsdag 8 december om 16:00 uur vindt de derde sessie plaats uit de serie van 5 sessies van de KWD Projectmanagement Vakdag: Hybride Projectmanagement. Het onderwerp van de 8e is “Vernieuwen of verzuipen, de evolutie van de projectmanager”.

Voorspelbaarheid waterval + wendbaarheid agile = hybride projectmanagement.

 
Image Image Image

De sessies

  • Je Eigen Droomhuis: de uitdaging van wel of niet loslaten. Hoe acteert een Business Owner in een agile project? Wat laat je los, en wanneer pak je het stuur? (10 november)
  • Wendbaar én Beheersbaar: Agile & Risicomanagement. Hoe zit dat nou? (24 november)
  • Projectmanagement door de Jaren en het nieuwe normaal in projectmanagement (8 december)
  • KWD Draait Door (KWDD): Onderzoeksresultaten van klassieke en agile projecten bij 15 grote organisaties. Wat zijn de belangrijkste issues, oplossingen en conclusies? (12 januari)
  • Bricolage Projectmanagement! The best of all worlds! (26 januari)

De opzet

Dit jaar geen fysieke bijeenkomst op één dag, maar een reeks van 5 online sessies, verdeeld over 3 maanden (november, december en januari).

Gedurende 5 dinsdagen gaan we dieper in op diverse vormen en toepassingen van Hybride Projectmanagement. Dit doen we zoals je van ons gewend bent creatief en interactief, met presentaties, paneldiscussies, polls, enquêtes, etc.

De online sessies starten om 16:00 uur en duren, met uitzondering van de eerste sessie, tot ongeveer 17:00 uur. Na iedere sessie kun je in contact komen met KWD Agile- en Projectmanagers om vragen te stellen en eventueel na te praten over de onderwerpen.

De sprekers

John Hermarij, Rini van Solingen en agile-, programma- en projectmanagers van KWD.

De online sessies

De Kick-off van de gehele reeks is gehouden op 10 november 2020 van 16:00 uur tot circa 17:30 uur. Live vanuit de Fabrique in Utrecht met onder andere de sessie “Je eigen droomhuis als agile project: de uitdaging van wel of niet loslaten”.

De overige data van de online sessies zijn 24 november, 8 december, 12 en 26 januari. Kun je een keer niet live deelnemen, geen probleem, dan sluit je de volgende sessie gewoon weer aan.

Schrijf je in!

Wil je deelnemen aan één of meer online sessies van de KWD Projectmanagement Vakdag reeks, laat hieronder dan je gegevens achter en druk op verzenden.

Ruim voorafgaand aan iedere online sessie sturen wij je een e-mail uitnodiging met daarin de link om deel te nemen aan desbetreffende sessie.

  • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Image