KWD-skiweekend 2022

Ga je mee op wintersport?

We hebben het een jaar moeten missen vanwege corona, maar dit jaar stond het dan toch echt weer in de agenda: het KWD-skiweekend! Met 10 collega’s reisden we af naar Finkenberg bij Mayrhofen om in het Zillertal van een weekend in de sneeuw te genieten. 
 

Traditie 

Het is alweer enkele jaren een traditie: het KWD-skiweekend. Halverwege maart gaan we met collega’s een lang weekend op wintersport. Donderdagavond weg, een nacht doorrijden, 8 uur ’s ochtends aan het ontbijt in het hotel en dan de piste op! En na een intensief en ontspannend weekend, rijden we op maandag weer terug naar Nederland. We doen dit al carpoolend met een aantal KWD-auto’s, uiteraard voorzien van winterbanden en sneeuwkettingen. 

Het is net familie…

 Dit jaar heeft collega David een heerlijk familiehotel geboekt in Finkenberg, vlakbij Mayrhofen in het Zillertal, op loopafstand van de gondel. Van alle gemakken voorzien. Halfpension, dus naast een prima ontbijt kiezen we direct bij het ontbijt ook het menu van onze keuze voor die avond. Na een stevig ontbijt vertrekken we naar de Finkenberger Almbahnen om het skigebied te verkennen. 

Skiën, snowboarden en… wandelen

We zijn op pad met vier snowboarders, vijf skiërs en één wandelaar. Collega Jack gebruikt het skiweekend altijd om lange wandelingen te maken vanuit het dal. Hem zien we aan het einde van de middag weer. We hebben wintersporters van verschillend niveau in de groep, dus er vormen zich meestal twee of meer groepen die wat meer samen optrekken om de afdalingen te doen. En altijd spreken we af om de koffie, lunch en après-ski weer samen te nuttigen.  

Moe maar voldaan 

Het weer is alle dagen schitterend, de sneeuw is ’s ochtends prima geprepareerd, de afdalingen divers en het uitzicht fenomenaal op de hoogste stations. Terug in het hotel stappen we iedere dag moe maar voldaan gezamenlijk aan het diner, om daarna het favoriete KWD-dobbelspel Mexicanen te spelen. Het wordt nooit echt laat, want de inspanning en de buitenlucht zorgen ervoor dat we al vroeg rozig de kamers opzoeken. 

Work hard, play hard 

KWD staat niet alleen voor hard werken en mooie resultaten boeken voor onze klanten, maar ook voor het versterken van de onderlinge band tussen de collega’s door het sponsoren van dit soort weekenden. Wil jij volgend jaar ook mee op wintersport en ben je als project- of agilemanager op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op www.werkenbijwkd.nl en voeg je bij ons! 

Blogdetails

28-03-2022
Artikelen over KWD
  • Dennis Barendse

    Senior Projectmanager

    Een resultaatgerichte en gedreven projectmanager die pragmatisch en nuchter van insteek is. Projecten in de financiële en zakelijke dienstverlening, het onderwijs en handel/logistiek maken deel uit van zijn ruime ervaring. Vergeet nooit de mens achter de projectmedewerker en schakelt op alle managementniveaus.

    Meer over Dennis Barendse

  • Dennis Barendse

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht