Canvas projectstrategie

Een kijkje in de keuken van KWD

In opvolging op de werksessies tijdens onze jaarlijkse Projectmanagement Vakdag, organiseert KWD elk kwartaal een bijeenkomst rondom een thema. Kleinschalig (maximaal 25 personen) en gericht op één onderwerp onder begeleiding van één of meer experts op dat onderwerp. Op deze manier laten wij onze relaties nader kennismaken met de kennis van KWD: een kijkje in de keuken van KWD dus!  

 

Het kiezen van een passende projectstrategie 

Op woensdag 25 mei 2022 vindt de eerste kwartaalbijeenkomst plaats. Op kantoor van KWD in Nieuwegein gaan we in een workshop aan de slag met het kiezen van een passende projectstrategie. Het kiezen van een passende projectstrategie is een belangrijke voorwaarde voor projectsucces. Elk project is uniek en kent zijn eigen bijzondere kenmerken, risico’s en uitdagingen. Daarom is het van belang niet zomaar een standaardaanpak te kiezen. Er is simpelweg niet zo iets als ‘het standaard draaiboek voor projectsucces’. Hoe vaak gebeurt het niet, dat een project start met een onduidelijke definitie en strategie en een aanpak die al vaker gebruikt is, waarna we halverwege ontdekken dat het project vastloopt?  

Workshop canvas projectstrategie  

Op 25 mei verzorgen KWD’ers Jervis Groeneveld, Petra Entius en Remmelt van der Wal de workshop  ‘Canvas projectstrategie’. In deze workshop ondervind je met behulp van o.a. muziek en door praktisch met elkaar aan de slag te gaan met het projectstrategie canvas, hoe de juiste projectstrategie je gaat helpen jouw project op de goede koers te zetten en te houden. Samen met vakgenoten van diverse organisaties gaan we de diepte in, wisselen we ervaringen uit en gaan we in discussie. Waarna je met nieuwe kennis huiswaarts gaat en weet hoe je voortaan, met gebruik van het projectstrategie canvas, jouw projecten wél succesvol gaat neerzetten en afronden.   

Meer informatie over de workshop vind je hier

Praktische informatie 

De bijeenkomst begint om 16.30 uur op kantoor van KWD in Nieuwegein en eindigt uiterlijk om 20.30 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 17,50 incl. BTW. Hiervoor ontvang je een factuur die vooraf voldaan moet worden. Na betaling van de factuur is jouw inschrijving definitief.  

Je krijgt hiervoor: 

  • Het KWD-boekje ‘Projectstrategie: Roadmap naar projectsucces’ thuisgestuurd; 
  • Een 4 uur durende workshop met waardevolle inzichten die je direct zelf in je project kunt toepassen; 
  • Een overheerlijk diner, vers bereid door de restaurant chef van KWD; 
  • En natuurlijk een leuke avond met de mogelijkheid tot netwerken. 

Let op, vol is vol, dus schrijf je snel in. We hopen je op 25 mei te mogen begroeten. 

Geïnteresseerd?

Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie

  • We sturen je het KWD boekje toe dat nodig is voor deze workshop.
  • Welk persoonlijk leerdoel heb je voor ogen?
  • Met welke dieetwensen dienen we rekening te houden?
  • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogdetails

28-03-2022
Geen categorie

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht