Rond-de-tafel sessie

Samenwerking opdrachtgever-projectmanager

Projectmanagers streven naar nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers om het succes van hun project te optimaliseren. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat samenwerking tot betere resultaten leidt (gecombineerd met voldoende mandaat voor de projectmanager). Toch, zo is de ervaring van veel projectmanagers, is een goede samenwerking tussen projectmanager en opdrachtgever niet vanzelfsprekend. Het vraagt om inzet en toewijding van beide kanten.

 

Weet u het nog? Zo begonnen we onze aankondiging in het KWD bulletin van februari 2019. Daar vertelden we al over het lopende KWD onderzoek over de samenwerking tussen opdrachtgever en projectmanager. Doe ook mee en deel jouw waarnemingen met KWD!

Aan tafel met KWD

Wij nodigen opdrachtgevers die het leuk en nuttig vinden om actief met deze materie bezig te zijn, van harte uit voor een ‘rond-de-tafel sessie’. De enquêteresultaten vormen de basis voor een praktische verdiepingsslag vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Dit geeft jou de kans om ervaringen uit te wisselen met opdrachtgevers van andere organisaties én om daarvan te leren.

Deze sessie zal plaatsvinden op maandag 24 juni van 16:30 tot 19:00 uur op ons kantoor in Nieuwegein.

Doe je mee?

De resultaten van dit KWD onderzoek worden verwerkt in KWD publicatie(s) en komen daarmee ook weer onder de aandacht van de lezers van het KWD-Bulletin. We zijn benieuwd naar jouw mening en ervaringen en verwerken deze graag in ons onderzoek. Deelname is gratis en wij zorgen uiteraard voor een maaltijd.

Het je vragen of wil je eerst meer weten over het onderzoek, neem dan contact met ons op.

Blogdetails

05-06-2019
Blog
  • Roger van der Heijden

    Senior Projectmanager

    Een pragmatische project manager, die op een prettige manier communiceert met de opdrachtgever, de stakeholders en zijn project team. Gaat op zoek naar het 'echte' probleem en blijft dit centraal stellen bij de uitvoering van het project zodat er niet afgeweken wordt van het doel.

    Meer over Roger van der Heijden

  • Roger van der Heijden

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht