Serious PM Game voor Raad voor Rechtsbijstand

Op 27 maart is door KWD en 4Challenge weer een succesvolle Serious Project Management Game georganiseerd voor de Raad voor Rechtsbijstand. Twee teams van (aanstaande) projectmanagers zijn een dagdeel lang ondergedompeld in een spannend project in een interactieve omgeving.

 

De game is gedaan in het kader van een intensief ontwikkelprogramma voor een projectmanagement afdeling. In de game zijn de individuele projectmanagers in teams ingedeeld om samen te werken aan een unieke case. Aan de hand van opdrachten wordt vastgesteld hoe de projectmanagers reageren in verschillende situaties. De game is voorafgegaan door een testenserie rond persoonlijkheid, competenties en projectmanagementkennis.

Aan de hand van de Serious Project Management Game is een aantal rapportages opgesteld van de individuele projectmanagers en van de groep. Op basis van deze rapportages krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen niveau van projectmanagement competenties en krijgt de teammanager van de projectmanagers inzicht in het niveau van de projectmanagers pool. De individuele rapportage wordt opgesteld als startpunt voor (verdere) individuele ontwikkeling.

Meer informatie over de Serious Project Management Game of voor het professionaliseren van projectmanagement is te verkrijgen via Luuk Ketel (luuk.ketel@kwdrm.nl, 06 – 53 89 62 33)

Blogdetails

21-04-2017
Artikelen

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht