PM Leadership

Het netwerk voor PM Bazen

Projecten zijn voor organisaties hét middel om verandering te realiseren. KWD verbindt, met PM Leadership, op een praktische en inspirerende manier, onderzoek en publicaties met de praktijk.

 • 26-01-2017
 • Blog

Waarom een PM Bazen netwerk?

Wij zien dat de PM Baas een cruciale rol heeft  in het verbeteren van projectsucces binnen organisaties. Bovendien is er nog veel te winnen. Wij zijn er van overtuigd dat het uitwisselen van ervaringen met soortgenoten en betrokkenheid van de wetenschappelijke wereld bijdraagt aan dat succes. Daarom nemen we het initiatief om een hoogwaardig netwerk te organiseren.

Doelgroep

Wij richten ons met het netwerk op senior managers en opdrachtgevers van projectmanagement afdelingen die hun projectsucces willen verbeteren. Professionals met een academisch denk- en werkniveau, die betrokken zijn bij het realiseren van complexe projecten of veranderingen.

Hoe werkt het PM Bazen netwerk?

Vanuit onze passie voor het projectmanagement-vak organiseren we een intellectueel uitdagende en inspirerende omgeving voor PM Bazen. We brengen onze kennis en ervaring in en halen ervaringen op bij de deelnemers om die met elkaar te kunnen delen. Ook betrekken we de wetenschappelijke wereld om zodoende praktijk en theorie met elkaar te kunnen verbinden. Kwaliteit staat voorop en die bewaken wij. Vanuit KWD organiseren we de betreffende activiteiten, waarbij deelnemers aan het netwerk medebepalend zijn voor de inhoud. De gezamenlijk gekozen onderwerpen zijn daardoor actueel en relevant. De kalender met thema’s wordt in samenwerking met de deelnemers periodiek herijkt.

We gaan uit van 2 masterclasses per jaar, waarin vernieuwende inzichten en onderwerpen centraal staan. Aan de hand van theorie en praktijkcases, creëren we een interactieve setting (co-creatie). Deelnemers worden uitgedaagd om de verschillende inzichten van deelnemers en KWD toe te passen op hun eigen projectorganisatie.

De eerste bijeenkomst zal plaats vinden in de tweede helft van maart 2017. De exacte datum wordt nog vastgesteld. Het onderwerp: ‘Is Agile echt het neusje van de zalm?’

KWD biedt je een netwerk om jouw eigen rol en de toegevoegde waarde van jouw afdeling te toetsen aan dat van andere deelnemers en deze mede op basis daarvan verder te professionaliseren. Je krijgt de mogelijkheid om jouw PM Baas kennis te verbreden en te verdiepen, zodat je het projectsucces van jouw organisatie kunt verbeteren.

Mogelijk leidt het PM Bazen netwerk tot nieuwe samenwerkingsvormen met andere deelnemers en / of KWD zoals uitwisseling van projectmanagers, peer reviews, organisatie bezoeken, etc.

Deelnemen of meer informatie?

Vul onderstaand reactieformulier in, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.

 • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Gerard Meijer

  Senior Project- en Programmamanager

  Ondernemer, doorzetter met sterk resultaatgedreven instelling. Weet verschillende belangen op verschillende niveaus op 1 lijn te krijgen. Is van daaruit in staat om bedrijfsdoelstellingen om te zetten in praktische en hanteerbare acties. Is vasthoudend aan rode draad. Weet mensen te binden en te enthousiasmeren.

  Meer over Gerard Meijer

 • Gerard Meijer

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 030 – 600 47 79 Stuur ons een bericht