KWD Projectmanagement Vakdag 2017

ICT-leverancier: van vijand naar vriend

Op dinsdag 14 november organiseert KWD Resultaatmanagement dé Projectmanagement-Vakdag voor en door projectmanagers. Je kunt jezelf nu alvast aanmelden voor deze dag, die al voor het 11e jaar op rij plaatsvindt.

 • 05-09-2017
 • Blog

ICT-leverancier: van vijand naar vriend

De KWD Projectmanagemant Vakdag 2017 heeft als thema: Leveranciersmanagement, Sourcing op basis van Best Value projectmanagement. We hebben er allemaal mee te maken, maar hoe werk je nu eigenlijk het beste samen met je leverancier? Vanuit verschillende invalshoeken zullen we kijken naar dit thema en wordt je meegenomen in de do’s en don’ts rondom leveranciersmanagement met als ultieme doel: een betere samenwerking.

Best Practice Markt

Een nieuw onderdeel van de vakdag zal dit jaar de Best Practice Markt zijn. Op deze markt willen wij je meenemen in een aantal best practices die er zijn voor projectmanagement en wat dat voor jou kan betekenen. Een greep uit de onderwerpen is:

 • Project/Programma/Portfolio canvas
 • Agile projectmanagement
 • Projectmanagementtools en –templates
 • Switch model

Themasessies

Een ander nieuw onderdeel zijn de themasessies. Je kunt vooraf aangeven over welk onderwerp je graag met vakgenoten ervaringen wilt uitwisselen. KWD zorgt er dan voor dat de onderwerpen waar voldoende animo voor is op de agenda komen en dat je hier in kleine groepjes onder leiding van een KWD-er over van gedachte kan wisselen.

Sprekers op deze dag

We hebben interessante sprekers uitgenodigd met een uitgesproken visie op leveranciersmanagement. Kom luisteren en ga in gesprek met o.a. de volgende gasten.

 • Jan Lammers: Nederlands meest ervaren autocoureur met ervaring in o.a. de Formule 1, Dakar en Le Mans en nog altijd actief. Als coureur weet Jan als geen ander hoe belangrijk het is om een goede relatie te hebben met je leveranciers.
 • Jitske Kramer: Heeft als corporate antropologe een bijzondere kijk op organisaties en hun relaties. Vanuit de antropologie ziet zij wat er werkelijk speelt in de ranking, gedragspatronen, rituelen, verschillen, onderlinge relaties en verhalen. Onmisbare kennis voor effectieve samenwerking.

Locatie en tijden

De KWD vakdag vindt plaats op dinsdag 14 november in De Fabrique in Utrecht en start vanaf 13:00 uur.

Aanmelden

De officiële uitnodigingen volgen nog, maar je kunt je nu alvast aanmelden door een mail te sturen naar pmvakdag@kwdrm.nl Vermeld in je mail je naam en functie. Je ontvangt nog een definitieve bevestiging van je aanmelding.

N.B. De KWD Projectmanagement Vakdag is een gratis evenement, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Om dit mogelijk te maken zijn we wel genoodzaakt een toegangsbeleid toe te passen. Vandaar dat we alleen aanmeldingen accepteren van medewerkers van bestaande (en mogelijk toekomstige) klantorganisaties.

Graag tot ziens bij De Fabrique!

 • Patrick van Delft

  Senior Projectmanager

  Project- en programmamanager met meer dan 15 jaar ervaring in het managen van zeer uiteenlopende projecten en programma’s in diverse sectoren. Patrick heeft deze ervaring opgedaan in veranderingsprojecten, pakketimplementaties, software development projecten en infraprojecten bij een veelvoud aan bedrijven en organisaties.

  Meer over Patrick van Delft

 • Patrick van Delft

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 030 – 600 47 79 Stuur ons een bericht