KWD, samen sterk

Ondernemerschap staat hoog op de lijst met kenmerken van de KWD projectmanagers. Het is dan ook niet vreemd dat wij samen een heel groot deel van de bedrijfsvoering zelf voor onze rekening nemen. Deze week hebben we weer een goed voorbeeld hiervan met de periodieke bandenwissel.

 

Elke projectmanager van KWD heeft een extra taak of activiteit die bijdraagt aan het succes van KWD. Dit varieert van het ondersteunen van de HR-cyclus, het organiseren van onze vakdag tot het beheren van ons eigen wagenpark.

Collega Peter de Zwart beheert al jaren op succesvolle manier het wagenpark van KWD. Tijdens onze interne vakdagen organiseert hij met onze vaste leverancier, Broekhuis Auto Harderwijk, een soepele bandenwissel. Meestal in een grote tent op de locatie waar wij samenkomen. Deze week hebben wij gekozen in Harderwijk te vergaderen en vind de bandenwissel plaats in de werkplaats.

Gisteren en vandaag zijn al onze auto’s weer voorzien van zomerbanden en zijn wij in staat om snel naar onze klanten toe te rijden.

kwd-bandenwissel-broekhuis

Blogdetails

15-04-2016
Artikelen

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht