KWD op de top van de Mont Blanc

Vorige week stond KWD letterlijk op de top van de Mont Blanc. Na maanden van voorbereiding hebben KWD-collega's Gert-Jan van Rie en Kees Hopman hun droom werkelijkheid zien worden door op 22 juni 2016 een geslaagde poging te ondernemen naar de top van de Mont Blanc.

 

Ruim een jaar geleden opperde (inmiddels ex-) collega Kees Hopman het idee om een bergexpeditie te ondernemen met een aantal KWD-ers. Een iets ander plan dan het jaarlijkse ski-weekend of teambuilding event. Uiteindelijk sloot collega Gert-Jan van Rie zich bij hem aan en samen zijn zij het traject gestart om zich op deze uitdaging voor te bereiden.

Op 12 juni zijn Gert-Jan en Kees vertrokken om alvast enkele kleine tochten te maken. Vanaf 15 juni zijn zij met hun expeditieleden samen gekomen in de Chamonix vallei. Van daaruit is het traject begonnen om eerst de Gran Paradiso (18 juni) en vervolgens de Mont Blanc (22 juni) te bedwingen.

Met deze onderneming hebben Gert-Jan en Kees een mooi voorbeeld geleverd hoe je met Kunnen, Willen en Durven een succesvol resultaat kunt neerzetten. Namens alle collega’s: gefeliciteerd en TOP gedaan!

 

Fotoverslag

 

Blogdetails

27-06-2016
Blog
  • Bas van der Meijden

    Senior Projectmanager

    Pragmatische projectmanager die in staat is snel relaties aan te gaan en mensen te verbinden. Procesimplementaties met ondersteunende systemen behoren tot zijn favoriete uitdagingen. Vertaalt complexe vraagstukken naar praktische en gedragen oplossingen.

    Meer over Bas van der Meijden

  • Bas van der Meijden

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht